Januar  Generalforsamling
 Februar  Vi slit å øve frem til VU
 Mars  VU 2008
 April  Vi e slitene og slapper av
 Mai  Vi e slitene og slapper av vi slapper mer av
 Juni  Folkefest i Rombaksbotn
 Juli  Vi tar ferie
 August  Spilling på Rallarfesten i Glomfjord
 September  Spilling på Rallarfesten i Kiruna
 Oktober  Vi begynner å øve på nytt reportuar
 November  Spilling på reiselivsmesse på Virak. Naustet til Hildringstimen
 Spilling Landsdelsutvalget Grand
 Desember  Dugnad i gangen på hybelen sammen med Rallarklubben

 

 

VINTERFESTUKA
Det hele startet med Vinterfestuka, her var det som vanlig spilling rundt om i hele kommunen og en tur til Lapplandia. Stemningen på disse spillingene er noe av drivkraftenfor oss i musikken, alltid glade folk og høy stemning. I år hadde vi en del sykdom som gjorde at vi ikke klarte å være fulltallig alle dager, men vi klarte å komme i mål denne gang også. Hvis noen som leser dette kunne tenke seg å være med i musikken, enten fast eller reserve ved sykdom, så er det bare å ta kontakt.

SVARTABJØRNMARSEN
Til tross for litt forskjellige opplysninger, om det blei mars eller ikke, var det også i år mange som fant veien til Rombaksbotn. Og som vanlig spilte vi rundt på området og noen opptredener på senen. Været var fint og vi hadde ei fin helg på byens gamle tufter.Vi håper at det på en eller annen måte lar seg gjøre å fortsette denne folkefesten.

RALLARMARS GLOMFJORD
For første gang var vi invitert til Glomfjord, vi kjørte til Svolvær og tok Hurtigruta til Ørnes.Dette blei en fin tur hvor vi gjorde flere spillinger på båten og ute ved hvert annløp.Mange turister gjorde store øyne, men etter vert begynte de å danse ute på dekket.I Glomfjord hadde Rallarklubben fått lov til å okkupere hele rundkjøringa, her slo de opp flere lavoer og partytelt. lørdag blei det grillet et helt lam som blei servert til de innfødte, det blei også arrangert flere konkuranser som gjorde at det var stor stemning hele dagen.

Innimellom gjorde vi noen spillinger, bla gikk vi noen runder rundt rundkjøringen i takt (nesten).Senere på dagen tok vi båten inn Holandsfjorden hvor vi gikk i land og de sprekeste gikk en tur opp til Svartisen. På kvelden var det musikk og dans på hotellet med medbrakt dansemusikk ( Svein Henriksen og Kjetil Bjørkås ). Søndag var marsdag og da blei vi fraktet opp på fjellet med en heis som blei brukt underannleggstiden. her sto vi ved mål og spilte for slitne turgjengere, det var ikke annonsert så det hele blei en overraskelse. Nedturen var en fantastisk opplevelse, de fleste gikk ned ei trapp på ca 1200 trappetrinn, her var det veldig bratt og veldig luftig.Søndagskvelden hadde vi hyggestund på hotellet før hjemveien blei gjennomført på samme måte som turen til Glomfjord. Turen blei en opplevelse flott organisert av hyggelige folk fra Røde Kors.

RALLARFEST I KIRUNA
Her var vi sammen med Sangvirkelaget og Rallarklubben på Ripan Camp.Fredag spilte vi først på stasjonen og senere oppe på campen. lørdag var det busstur til Jukkasjervi med omvisning i den gamle kirken ( Hagge var koselig vertskap på turen).Senere på dagen og kvelden var det både musikk og sang.Søndag spilte på graven til ......... Lundbom, også avsluttet vi med kirkekaffe og omvisning i Kiruna kirke. Turen var veldig fin med god stemning hel tiden.